Norsk Regnesentral (NR) er et ledende forskningsinstitutt innen anvendelser av statistisk-matematisk modellering og IKT.

Instituttets 95 ansatte jobber med anvendt forskning på oppdrag for næringsliv og offentlig sektor i Norge og internasjonalt. Vi skaper forskningsresultater som brukes og synes.

Om vi ikke har en ledig stilling annonsert for øyeblikket, så er det likevel mulig å sende en åpen søknad til HR-kontoret.

Skriftlig søknad med CV fortrinnsvis i én pdf-fil, sendes på e-post til HR-kontoret: HR@nr.no

Ledige stillinger

To stillinger som driftsutvikler IT

Søknadsfrist 23.februar.

Les mer og søk på jobbnorge.no:

Driftsutviklere IT

Vi søker to teknisk dyktige entusiaster med sans for å løse praktiske problemer. Dere har god forståelse for viktigheten av solid infrastruktur som en sentral forutsetning for gode tjenester og en velfungerende organisasjon. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til Microsoft og Linux med fokus på videreutvikling og systematisering.

Sommerjobber som forskningsassistent

Søknadsfrist 1.februar.

Vi lyser nå ut 8 stillinger, les mer og søk på jobbnorge.no:

Sommerjobb som forskningsassistent

Vi ser på deg som er student som en viktig fremtidig ressurs, og vil gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Gjennom en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å se hvordan vi jobber her ved NR, og samtidig knytte langsiktige kontakter.

Studenter. Foto: Brooke Cagle / Unsplash