NR-stipendiat Marie Lilleborge deltar på Forsker grand prix Oslo 24. september

Portrett Marie Lilleborge, Norsk Regnesentral og UiO. Foto: Benjamin A. WardForsker grand prix er forskningsformidlingens grand prix.  Ti Ph.d/dr. philos-kandidater blir drillet i å presentere forskningen sin og kjemper om dommernes og publikums stemmer. Vinneren blir kåret til den beste forskningsformidleren i Oslo og Akershus, og representerer Oslo og Akershus i den nasjonale finalen 28. september på Edderkoppen teater i Oslo.

Fra NR deltar Marie Lilleborge med foredraget  “Ta kontroll over tilfeldighetene”. Det hele foregår på Sentrum Scene tirsdag 24. september fra kl. 18:00.

Møt opp og stem frem den beste formidleren. Arrangementet er gratis, og du trenger ikke billett.

Les mer om Forsker grand prix Oslo.

Les mer om den nasjonale finalen av Forsker grand prix.